You Plus

VÄLKOMMEN TILL YOU+NISSAN

Speciellt för dig

YOU+NISSAN är utformat för Nissan-ägare och ger dig som kund många fördelar. När du har fått ditt chassinummer (VIN-kod), som din Nissan-återförsäljare tillhandahåller några dagar innan bilen levereras, kan du gå in och registrera dig på You+Nissan och börja utnyttja utbudet av tjänster eller erbjudanden.

Få ut mer för dig med Min Profil


Få ut mer för dig med Min Profil

Med YOU+NISSAN skapar du en personlig profil som gör att Nissan kan ge dig skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov.

Få mer ut mer för din bil med Min Nissan

I YOU+NISSAN finns en sektion kallad Min Nissan. Här får du information om hur du bäst tar hand om din Nissan så att du kan njuta ännu mer när du är ute på vägarna.

Kom närmare Nissan

YOU+NISSAN handlar om att Nissan förstår vad du behöver och ger dig det du vill ha. Det är en portal med ett innehåll som du alltid kommer att känna är viktigt och spännande och som gör det roligare att äga en Nissan.

You+Nissan LEAF

Om du äger en Nissan LEAF elbil ger YOU+NISSAN dig ett flertal speciella tjänster. T.ex. tillträde till den revolutionerande CARWINGS-appen, ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att få ut det mesta av din LEAF genom att fjärrstyra flera av dess funktioner från din dator eller iPhone.

KÖR ÄNNU LÄNGRE

När du känner dig redo att byta till 100% eldrift är nya Nissan LEAF är det perfekta valet. Med en ny utökad räckvidd (upp till 250 km*) som det nya batteriet på 30 kWh ger dig, kommer du riktigt långt på en laddning.

*Inväntar slutgiltig homologering