You Plus

Nissan presenterade e-POWER och visade vägen till framtiden i Genève

Vid årets internationella bilsalong i Schweiz som hölls nyligen visade biltillverkare från hela världen upp sina senaste modeller. Som väntat fick Nissan mycket uppmärksamhet, inte minst tack vare vår imponerande konceptbil – IMQ.

 

LÄS MER ›

5 tips till dig som kör Nissan

Trött på att hantera strålkastarna? Låt Nissans intelligenta helljus-assistans sköta om helljuset och hålla koll på alla vägmärken under resan.

 

LÄS MER ›

Platsen där nya bilar föds

Vi hade nöjet att få delta i en guidad visning på Nissans europeiska design- och utvecklingscenter i London. Här fick vi lära oss mer om hur det går till att bygga en bil, från idé till produktion.

 

LÄS MER ›

NISSAN STÄLLDE UT PÅ ECAR EXPO, EN MÖTESPLATS FÖR FRAMTIDENS MOBILITET

På eCarExpo i Göteborg, samlades alla laddbara bilar under ett och samma tak. Nissan fanns självklart på plats med sitt sortiment av elbilar och visade bland annat upp Nya Nissan LEAF, som sålt över 340.000 exemplar sedan den började säljas 2010.

 

LÄS MER ›

Hat trick i hållbarhet

Går det verkligen att lysa upp en hel fotbollsarena med begagnade batterier från Nissan Leaf? Ja, ända sedan i somras.

 

LÄS MER ›

Hjälp oss att sprida julglädje!

”Det är när vi ger, som vi får.” – Franciskus av Assisi

 

LÄS MER ›

Uppskattad pressvisning av nya 1.3-liters bensinmotorn på Nissan Qashqai

I mitten av oktober bjöds motorjournalister in till en pressvisning i Barcelona. Det var främst för att testa den nya 1.3-liters bensinmotorn, som gör sin Nissan-debut i Qashqai. De fick också utforska nya NissanConnect. Pressvisningen gjorde journalisterna glatt överraskade.

 

LÄS MER ›

Fri i tanken – Sveriges främsta friskidåkare väljer bort monsterbilarna

Trots en uppväxt i en snöfattig Stockholmsförort har Lucas Stål Madison blivit en av Sveriges främsta friskidåkare. Resan dit handlar om både stark vilja och uppfinningsrikedom, där han hittat sätt att få utlopp för sin kärlek till skidåkning även när förutsättningarna saknats.

 

LÄS MER ›

Registrera dig