You Plus

NISSAN STÄLLDE UT PÅ ECAR EXPO, EN MÖTESPLATS FÖR FRAMTIDENS MOBILITET

På eCarExpo i Göteborg, samlades alla laddbara bilar under ett och samma tak. Nissan fanns självklart på plats med sitt sortiment av elbilar och visade bland annat upp Nya Nissan LEAF, som sålt över 340.000 exemplar sedan den började säljas 2010.

 

LÄS MER ›

Hat trick i hållbarhet

Går det verkligen att lysa upp en hel fotbollsarena med begagnade batterier från Nissan Leaf? Ja, ända sedan i somras.

 

LÄS MER ›

Hjälp oss att sprida julglädje!

”Det är när vi ger, som vi får.” – Franciskus av Assisi

 

LÄS MER ›

Uppskattad pressvisning av nya 1.3-liters bensinmotorn på Nissan Qashqai

I mitten av oktober bjöds motorjournalister in till en pressvisning i Barcelona. Det var främst för att testa den nya 1.3-liters bensinmotorn, som gör sin Nissan-debut i Qashqai. De fick också utforska nya NissanConnect. Pressvisningen gjorde journalisterna glatt överraskade.

 

LÄS MER ›

Fri i tanken – Sveriges främsta friskidåkare väljer bort monsterbilarna

Trots en uppväxt i en snöfattig Stockholmsförort har Lucas Stål Madison blivit en av Sveriges främsta friskidåkare. Resan dit handlar om både stark vilja och uppfinningsrikedom, där han hittat sätt att få utlopp för sin kärlek till skidåkning även när förutsättningarna saknats.

 

LÄS MER ›

20 Nissan LEAF levereras till Taxi Stockholm

Det var en högtidlig stämning hos Mobility Motors i Sätra, när 20 st Nissan LEAF levererades till Taxi Stockholm. Vid de svarta elbilarna, som fyllde större delen av bilhallen, stod stolta taxiägare och chaufförer och väntade på att få glida ut i Stockholms-trafiken i sin nya bilar.

 

LÄS MER ›

NORDENS STÖRSTA ELBILSMÄSSA I GÖTEBORG – VINN BILJETTER DIT!

Fredagen den 30 november öppnar eCarExpo, Nordens största elbilsmässa, på Svenska Mässan i Göteborg. Nissan är naturligtvis på plats med sin populära Nissan LEAF samt e-NV200. Nu kan du vinna biljetter till den exklusiva branschdagen eller till helgen 1-2 december.

 

LÄS MER ›

FRÅN EVOLUTION TILL REVOLUTION

Historien om världens mest sålda elbil, Nissan LEAF, sträcker sig mer än 70 år tillbaka i tiden.

 

LÄS MER ›

Registrera dig