You Plus

Uppskattad pressvisning av nya 1.3-liters bensinmotorn på Nissan Qashqai

I mitten av oktober bjöds motorjournalister in till en pressvisning i Barcelona. Det var främst för att testa den nya 1.3-liters bensinmotorn, som gör sin Nissan-debut i Qashqai. De fick också utforska nya NissanConnect. Pressvisningen gjorde journalisterna glatt överraskade.

 

LÄS MER ›

Fri i tanken – Sveriges främsta friskidåkare väljer bort monsterbilarna

Trots en uppväxt i en snöfattig Stockholmsförort har Lucas Stål Madison blivit en av Sveriges främsta friskidåkare. Resan dit handlar om både stark vilja och uppfinningsrikedom, där han hittat sätt att få utlopp för sin kärlek till skidåkning även när förutsättningarna saknats.

 

LÄS MER ›

20 Nissan LEAF levereras till Taxi Stockholm

Det var en högtidlig stämning hos Mobility Motors i Sätra, när 20 st Nissan LEAF levererades till Taxi Stockholm. Vid de svarta elbilarna, som fyllde större delen av bilhallen, stod stolta taxiägare och chaufförer och väntade på att få glida ut i Stockholms-trafiken i sin nya bilar.

 

LÄS MER ›

NORDENS STÖRSTA ELBILSMÄSSA I GÖTEBORG – VINN BILJETTER DIT!

Fredagen den 30 november öppnar eCarExpo, Nordens största elbilsmässa, på Svenska Mässan i Göteborg. Nissan är naturligtvis på plats med sin populära Nissan LEAF samt e-NV200. Nu kan du vinna biljetter till den exklusiva branschdagen eller till helgen 1-2 december.

 

LÄS MER ›

FRÅN EVOLUTION TILL REVOLUTION

Historien om världens mest sålda elbil, Nissan LEAF, sträcker sig mer än 70 år tillbaka i tiden.

 

LÄS MER ›

NISSAN TÄVLAR I FORMEL E

Nissan blir det första japanska bilmärket som tävlar i Formel E för elbilar.

 

LÄS MER ›

Nissan på plats när Kungsbacka och Visby satsar fossilfritt

Allteftersom utbudet av elbilar växer, ökar intresset för dessa och möjligheterna att ladda samt få ekonomi i användandet av elbilar och övriga bilar, som drivs av fossilfritt bränsle. Som en av de största aktörerna när det gäller elbilar och laddningsstruktur, är Nissan högt efterfrågad i alla sammanhang där en fossilfri framtid diskuteras.

 

LÄS MER ›

nissan navara städar stränder

Nissan ställer upp som volontär med sin tuffaste pickup, för att hjälpa till att tackla plastföroreningarna längs Europa’s mest svårtillgängliga stränder

 

LÄS MER ›

Registrera dig