You Plus

NISSANCONNECT EV

NISSANCONNECT EV – INTRODUKTION

Med NissanConnect EV kan du kontrollera din Nissan LEAF via dator eller mobiltelefon. Du kan få info om aktuell laddnivån, starta laddningen, få meddelande när laddningen är klar, kontrollera klimatanläggningen och få beräknad körräckvidd med aktuell laddnivå. NissanConnect EV ger dig möjligheten att analysera din körstatistik, vilket förenklar och effektiviserar körning och laddning.

Appen NissanConnect EV finns tillgänglig för nedladdning för iOS- och Android-enheter.

 

Zero emission

HÅLL KONTAKTEN

LADDA NED APPEN

Spara tid och kontrollera din LEAF på distans,
via din smartphone.

Get it on Google Play

 

NISSANCONNECT EV - PLAN MY ROUTE

Med Plan My Route introducerar NissanConnect EV en lätthanterad uppsättning av funktioner som underlättar din körupplevelse. Du kan lätt planera din resa och leta efter de närmaste laddstationerna.

 

NISSANCONNECT EV - FJÄRRSTYRNING OCH BILSTATUS

Det har aldrig varit enklare att köra elbil. Nu kan du hitta laddstationer, se hur effektivt du använder ditt batteri och även anpassa klimatanläggningen via fjärrstyrning, från appen NissanConnect EV på din smartphone, eller från ägarportalen You+Nissan.

• LADDTIMER: Välj när du vill ladda din Nissan LEAF, även om du inte är i närheten och dra nytta av eventuell lågpristaxa.

• KLIMATKONTROLL: Programmera klimatanläggningen från din dator eller smartphone, så att din Nissan LEAF är redo när du behöver den.

• MIN KÖRHISTORIK: Få en detaljerad analys av dina körvanor och upptäck var du kan spara pengar.

NYA NISSANCONNECT

NYA NISSANCONNECT – INTRODUKTION

Ta snabbfilen för din digitala livsföring med det nya NissanConnect-systemet! Smartphone-integrering, Bluetooth handsfreekommunikation och ljud, intelligent navigering och program i fordonet: funktioner som gör din bil till en integrerad del av din uppkopplade livsstil. Har du NissanConnect i din bil? Registrera dig på You+Nissan och aktivera alternativet ”Nya NissanConnect” för att börja ta del av de exklusiva tjänsterna. Där hittar du dessutom de råd och uppgifter du behöver om användningen av och funktionerna hos nya NissanConnect, allt för att underlätta din registrering och få ut så mycket som möjligt av din bilresa!

 

NISSANCONNECT

Redo att bli uppkopplad?

NISSANCONNECT är en ny och spännande version av Nissans navigationssystem som ger dig innovativ telematik.


Med hjälp av en Bluetooth-kompatibel telefon med handsfree ser NissanConnect till att du är rätt i tiden och ger dig en magisk körupplevelse med fullt iPod-stöd, trådlös audio som strömmas via Bluetooth samt navigering. Allt är tillgängligt från den centralt placerade skärmen i bilen.


Men det är inte allt! NissanConnect kommer även med en mängd tjänster som uppfyller våra ständigt ökande behov av att vara uppkopplade.


  • - Vill du hitta restauranger, banker och butiker direkt från bilen och få vägvisning med en enda knapptryckning?
  • - Ska du planera en resa hemifrån och vill skicka vägbeskrivningen till bilen?
  • - Vill du ha information om det lokala vädret, bränslekostnader eller flygstatus?


Allt detta finns tillgängligt på NissanConnects* webbplats.

Klicka på knappen nedan för att registrera dig eller förnya dina tjänster, granska transaktioner och se privat kontoinformation.


Att köra bil skall tas på allvar. Använd endast NissanConnect-tjänsterna när det är säkert. Det krävs en prenumeration på NissanConnect-tjänsterna, och det är kostnadsfritt i två år från garantidatum av bilen. Tjänster och applikationer är endast tillgängliga i utvalda europeiska länder och på utvalda Nissan-modeller. Tjänster och applikationer kan tillhandahållas av tredje part som Nissan inte har någon kontroll över och kan ändras utan förvarning och utan att Nissan eller dess representanter har något ansvar för det (inklusive, men inte begränsat till, tjänser som tas bort tillfälligt eller permanent av tredje part). Vissa fjärrfunktioner kräver en kompatibel telefon eller enhet som inte medföljer bilen. Mobilnätverk tillhandahålls av mobilföretag och Nissan har ingen kontroll över dessa. Mobilnätverk är inte tillgängliga i alla områden. Roamingkostnader och/eller avgifter för dataanvändning kan tillkomma. Nissan ansvarar inte för utbyte eller uppgradering av utrustning eller därmed förenade kostnader som kan krävas för fortsatt användning på grund av ändringar i tjänsten.