You Plus

You+Nissan. Unik. Exklusiv. Och din.

REGISTRERA DIG NU

You+Nissan är det ställe där du, som Nissan-ägare, hittar allt du behöver för att få ut ännu mer av din bil. Utnyttja specialerbjudanden, unika rabatter och vår personliga, skräddarsydda service. Det är din kontaktpunkt med Nissan, en plats som du kan besöka för att prata med oss, komma i kontakt med en återförsäljare, boka in nästa service och mycket mer. Viktigast av allt är att You+Nissan handlar om dig och är till för dig, så anmäl dig nu!

TAKATA ÅTERKALLELSEKAMPANJ:

Ett antal fordonstillverkare, inklusive Nissan, genomför en återkallelsekampanj som berör bilar utrustade med krockkuddar från Takata. Om ditt fordon berörs, har du kontaktats eller kommer du att kontaktas inom kort. Om du ännu inte har fått något brev och är oroad om ditt fordon berörs eller inte, ska du klicka på nedanstående länk för att kontrollera ditt fordon.
MER INFORMATION

ÄGARMANUAL

Vi är lika glada som du över din nya Nissan. Ägarmanualen guidar dig genom allt viktigt gällande ägande, användning och underhållet av din nya bil. LÄS MANUALEN

VÅRT LÖFTE TILL DIG

Vårt löfte till dig som äger en Nissan privat gäller under obegränsad tid. Som medlem i You+Nissan erbjuder vi dig service av människor med ett genuint, öppet och ärligt intresse av att hjälpa dig. Vi kommer att ta hand om dig och din bil. Det är vårt löfte. LÄS MER.

Exklusiva Nissan-erbjudanden

Här är all de senaste erbjudandena för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din Nissan.

Här upptäcker du alternativen och tillbehören för din Nissan och får all information du behöver om service, garantier, kundservice, o.s.v.

Tjänster från Nissan-återförsäljare

Tillsammans hittar vi information om din närmaste Nissan-återförsäljare eller den du vill ha kontakt med.

Tjänster för Nissan-ägare

Få tillgång till all information du behöver om din garanti, förlängning av garantin och andra värdetjänster, såsom assistansförsäkring.

Få viktiga meddelanden angående din Nissan, t. ex. när det är dags för nästa service eller om en produkt behöver återkallas.

Livet med min LEAF

Med You+Nissan kan du få ut ännu mer av din LEAF

Kontrollera laddningsförloppet för ditt fordon och få ett meddelande när laddningen är klar.

Du kan också fjärrstyra den inre temperaturen för din LEAF.

You+Nissan hjälper dig också att planera din rutt efter hastighet, körekonomi och/eller närmaste laddningsplatser.

Personlig service

Redigera och uppdatera alla dina personliga föraruppgifter för att få personliga erbjudanden och tjänster.

Få tillgång till vår Bluetooth för att snabbt och enkelt ansluta din mobil till din Nissan.

Äger du mer än en Nissan? Inga problem. Du kan hantera dem alla snabbt, enkelt och effektivt med ditt You+Nissan-konto.

NYA NISSANCONNECT

Intelligent navigering, smartphone-app-integrering, förbättrad ljudupplevelse – det finns så mycket att veta om nya NissanConnect. Lär dig hur du aktiverar alla dina tjänster och upptäck det breda utbudet av funktioner som erbjuds. Klicka här för att stiga in i nya NissanConnects värld.

Nissan news

Läs de senaste Nissan-nyheterna LÄS MER

REGISTRERA DIG NU