You Plus

You+Nissan. Unik. Exklusiv. Och din.

Registrera dig nu

Registrera ett ägarkonto! På YOU+NISSAN hittar du som ägare allt du behöver för att kunna utnyttja sin Nissan fullt ut. Var först med att ta del av spännande nyheter och attraktiva erbjudanden. Få snabb tillgång till inställningar, uppgifter om återförsäljare och information om din bil. Om du vill få alla nyheter och erbjudanden direkt till din inkorg kan du registrera dig för våra nyhetsbrev. Det är vad vi kallar äkta ägarskap!

BESTÄLL NYHETSBREV

Om du vill fortsätta få information om Nissans produkter, de senaste nyheterna och fina erbjudanden har du kommit rätt! Fyll i dina uppgifter och godkänn - svårare än så är det inte.
MER INFORMATION

TAKATA ÅTERKALLELSEKAMPANJ:

Ett antal fordonstillverkare, inklusive Nissan, genomför en återkallelsekampanj som berör bilar utrustade med krockkuddar från Takata. Om ditt fordon berörs, har du kontaktats eller kommer du att kontaktas inom kort. Om du ännu inte har fått något brev och är oroad om ditt fordon berörs eller inte, ska du klicka på nedanstående länk för att kontrollera ditt fordon.
MER INFORMATION

ÄGARMANUAL

Vi är lika glada som du över din nya Nissan. Ägarmanualen guidar dig genom allt viktigt gällande ägande, användning och underhållet av din nya bil. LÄS MANUALEN

VÅRT LÖFTE TILL DIG

Vårt löfte till dig som äger en Nissan privat gäller under obegränsad tid. Som medlem i You+Nissan erbjuder vi dig service av människor med ett genuint, öppet och ärligt intresse av att hjälpa dig. Vi kommer att ta hand om dig och din bil. Det är vårt löfte. LÄS MER.

ERBJUDANDEN

Hitta våra senaste erbjudanden på bilar och tillbehör. SE ERBJUDANDEN.

Tjänster från Nissan-återförsäljare

Tillsammans hittar vi information om din närmaste Nissan-återförsäljare eller den du vill ha kontakt med. HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE.

TJÄNSTER FÖR ÄGARE

Få tillgång till information gällande garanti, garantiförlängning och andra värdetjänster som Nissan Assistance. LÄS MER.

Personlig service

Redigera och uppdatera alla dina personliga föraruppgifter för att få personliga erbjudanden och tjänster.

Få tillgång till vår Bluetooth för att snabbt och enkelt ansluta din mobil till din Nissan.

Äger du mer än en Nissan? Inga problem. Du kan hantera dem alla snabbt, enkelt och effektivt med ditt You+Nissan-konto.

NISSANCONNECT

Lär dig mer om navigationssystemet i din bil. Upptäck det breda utbudet av funktioner och tjänster. LÄS MER.

NYHETER FRÅN NISSAN

Läs de senaste nyheterna. LÄS MER.

Registrera dig nu